Onafhankelijk advies
Snelle service
Scherpe tarieven

Bouwkundige Vooropname

Wanneer bouwactiviteiten worden uitgevoerd is het mogelijk dat er door de werkzaamheden schade aan de omliggende belendingen ontstaat. Werkzaamheden die bijvoorbeeld schade kunnen veroorzaken zijn: heiwerkzaamheden, zwaar transport (bouwverkeer) en aanpassingen aan het grondwaterpeil.

 

Met een bouwkundige vooropname of nulmeting wordt de staat van de woningen vastgelegd voor aanvang van de bouwactiviteiten. Een bouwkundige vooropname zorgt ervoor dat uitvoerende partij en de bewoner van de woning duidelijkheid hebben over de staat van de woning in het geval dat schade wordt geclaimd. Een deskundige vooropname is een belangrijk bewijsstuk dat ervoor zorgt dat de gevolgen van de activiteiten, de hoogte van de schade en de aansprakelijkheid op een eerlijke en objectieve wijze kunnen worden beoordeeld. Het is belangrijk dat een vooropname deskundig wordt uitgevoerd en voor aanvang van de werkzaamheden. Op deze wijze kan er geen discussie ontstaan of de schade al aanwezig was of dat de schade is ontstaan ten gevolge van de werkzaamheden.

 


Als bewoner kan het ook verstandig zijn om een vooropname uit te laten voeren als dit niet door de uitvoerende partij van de bouwactiviteiten wordt aangeboden.

Op deze manier kunt u voorkomen dat u zelf financieel opdraait voor eventuele schade aan uw huis!


 

Tijdens de vooropname wordt door een van onze ervaren inspecteurs een onafhankelijke inspectie uitgevoerd van de woning. De staat van de woning wordt bepaald door middel van een visuele inspectie. Hierbij worden de locatie, aard en omvang van eventuele gebreken in kaart gebracht die met het blote oog direct waarneembaar zijn. De gebreken worden nauwkeurig vastgelegd door middel van beeld (foto’s) en geschrift.

 

Bent u op zoek naar een bouwkundige keuring, en woont u in de gemeente Borsele, Middelburg, Goes, Hulst, Vlissingen, Terneuzen, Zierikzee, Schouwen-Duiveland, Sluis, Tholen, Reimerswaal, of Veere? U kunt vaak al binnen 3 dagen geholpen worden.

 

Het rapport ontvangt u in .pdf formaat per mail, indien wenselijk kan er tegen meerprijs een rapportage per post worden geleverd.

Prijzen

Bouwkundige vooropname particulier €225,-
Meerdere vooropnames (project) Op aanvraag