Onafhankelijk advies
Snelle service
Scherpe tarieven

Bouwkundige keuring

GA VOOR ZEKERHEID MET EEN BOUWKUNDIG RAPPORT

Een onafhankelijk bouwkundig rapport, ook wel bouwtechnisch rapport genoemd, is een belangrijke stap tijdens de koop van uw woning. Tijdens deze keuring wordt de gehele woning geïnspecteerd en gefotografeerd door één van onze ervaren inspecteurs. Door gebruik te maken van speciaal ontwikkelde opname software, letten wij op alle details.

 

De woning wordt vanaf de kruipruimte (indien aanwezig) tot aan het dak volledig geïnspecteerd. Alle direct waarneembare gebreken zoals rotte kozijnen of scheuren in gevels en plafonds worden opgenomen.

Standaard worden in ons rapport de toekomstige herstelkosten vermeld. Zo weet u precies waar u aan toe bent voor de komende jaren!

 

 


Wist u dat in veel gevallen een bouwkundig rapport uitkomst biedt bij de onderhandelingen in de verkoopprijs?

HIERMEE VOLDOET U TEVENS AAN DE WETTELIJKE ONDERZOEKSPLICHT!


 

 

Wist u dat in veel gevallen een bouwkundige rapport uitkomst biedt bij de onderhandelingen in de verkoopprijs? Zo kunt u dus dubbel profiteren van een bouwkundig rapport. Daarnaast worden al onze rapportages volgens de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) richtlijnen uitgegeven, en kunt u deze gebruiken bij alle financiële instellingen.

 

De bouwkundige keuring is visueel en niet-destructief, het lokaliseren van asbest valt niet binnen onze expertise. Een asbestinventarisatie maakt derhalve geen onderdeel uit van de bouwkundige keuring.

 

Bent u op zoek naar een bouwkundige keuring, en woont u in de gemeente Borsele, Middelburg, Goes, Hulst, Vlissingen, Terneuzen, Zierikzee, Schouwen-Duiveland, Sluis, Reimerswaal, of Veere? U kunt vaak al binnen 3 dagen geholpen worden, echter momenteel is de wachttijd langer dan gebruikelijk. Uiteraard komen wij voor een bouwkundige keuring ook naar alle kleinere dorpen en steden in Zeeland.

 

Het bouwkundig rapport ontvangt u in .pdf formaat per mail, indien wenselijk kan er tegen meerprijs een rapportage per post worden geleverd.

 

 

Prijzen

Uitgebreide bouwkundige keuring €399,-
Meeloopkeuring (zonder rapport) €275,-
Vloerinspectie begane grond €225,-